3Dsalg.dk
v/holmmedia
Sandager 1, 6500 Vojens
CVR nr.: 27646832
E-mail: 3dsalg@3dsalg.dk
Telefon: 30405055

Bestilling
Disse betingelser er gældende for enhver bestilling, der bliver foretaget på 3Dsalg.dk. Du skal som kunde acceptere betingelserne før din bestilling afsluttes.
3Dsalg.dk
indgår kun aftaler med personer over 18 år. Aftaler med børn og unge under 18 år, kan alene indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Med mindre andet er angivet er standard leveringstid 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer ved leverandøren, som ikke er angivet på produktet.
Varerne kan sendes fra både Danmark og lande i Europa.

Kvittering for bestilling
Når du afslutter din bestilling, får du automatisk en e-mail med kvittering/bekræftelse på din ordre. Her vil det fremgå hvilke produkter du har bestilt. Er varen mod forventning udsolgt får du en e-mail med forventet leveringstid. Ønsker du at ophæve din bestilling, kan du gøre det. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. Vi hæver ikke penge fra din konto, før varen er sendt.

Betaling
3Dsalg.dk modtager betaling med mobilepay, VISA, MasterCard og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl.. moms. 3Dsalg.dk bruger quickpay.dk som indløser og dermed godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kort oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Med bankoverførsel bliver en ordre først aktiveret, når betalingen er registreret. Påfør venligst ordrenr. på overførslen.

Vi tager forbehold for trykfejl/prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører mm

Levering
3Dsalg.dk leverer til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet, Færøerne og Grønland.
Vores produkter kommer direkte fra leverandørerne, som både kan ligge i Danmark men også andre europæiske lande. Varen sendes forsvarligt indpakket og vil benytte den til hver tid billigste forsendelse.
Der bliver benyttet forskellige fragtfirmaer, afhængig af hvilken leverandør og hvilket land varerne kommer fra.
Vi har en fastpris, som til enhver tid vil stå øverst på forsiden, vores leveringstid afhænger af fragtfirmaets transporttid, men målet er levering indenfor 2-4 dage
Det er ikke muligt på hver forsendelse at fremsende track & trace, men får vi selv en videresender vi den til den på ordren angivne mail.

Det er derfor ikke muligt at afhente varerne.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Husk derfor at gemme din faktura/kvittering, hvis der skulle opstå et problem. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. 3Dsalg.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle fejl og mangler.
Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelse, skal meldes inden 24 timer på 3dsalg@3dsalg.dk vi vil håndtere opgaven hurtigst muligt.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Returnering af varer (fortrydelsesret)
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Det regnes fra den dag du har modtaget varen eller den sidste vare som er bestilt i én ordre.

Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives på mail 3dsalg@3dsalg.dk
I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

  • Varens stand når du sender den retur, skal være i ubrudt original emballage. Varens salgsværdi må ikke være forringet.
  • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
  • Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
  • Hvis varen bliver beskadiget og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.
  • Du vælger selv om du vil have pengene retur, en tilgodeseddel eller ombytning til andre varer.
  • Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varerne
  • Det er ikke muligt at returnere varen personligt, uden forudgående aftale

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg.nr.. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Opdateret 2. juli 2023